Hírek

Újabb mérföldkőhöz értünk: Belimo viszonteladó partnerek lettünk!

Az AIRCO Hűtés- és Légtechnika Kft. örömmel jelenti be, hogy hivatalos Belimo viszonteladó partnerként a magas minőségű légtechnikai és hűtéstechnikai megoldások terén tovább erősíti szolgáltatásait.

A Belimo, globálisan elismert szakértő a hűtési, fűtési és légtechnikai területen, innovatív és megbízható megoldásokkal szolgál ügyfeleinek. Az AIRCO büszke arra, hogy csatlakozhat a Belimo családhoz, lehetőséget teremtve a kiváló minőségű termékeik széles körű kínálatára.

A Belimo termékei a precíz tervezés és gyártás jegyében készülnek, garantálva a hatékonyságot és megbízhatóságot. Az intelligens technológiák és mérnöki fejlesztések révén a Belimo termékek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, miközben energiahatékonyságot és fenntarthatóságot biztosítanak.

A Belimo portfóliója magában foglalja a szelepeket, meghajtókat és érzékelőket, amelyek megfelelnek a modern épületek korszerű légtechnikai igényeinek. Az AIRCO szakértő csapata készen áll az ügyfelek segítésére a legmegfelelőbb Belimo termékek kiválasztásában és integrációjában.

Ez a stratégiai partnerség lehetővé teszi az AIRCO számára, hogy bővítse szolgáltatási palettáját és magasabb színvonalú megoldásokat kínáljon ügyfeleinek. Biztosak vagyunk benne, hogy a Belimo termékek segítenek ügyfeleinknek növelni épületeik hatékonyságát és komfortját.

Az AIRCO Hűtés- és Légtechnika Kft. számára ez a Belimo viszonteladó partnerség egy újabb mérföldkőt jelent vállalkozásunk fejlődésében, és izgatottan várjuk, hogy ezen kiváló minőségű termékekkel támogathassuk ügyfeleinket a jövőben.

Megosztom: